Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vikend posvojenja u Osijeku

16.05.2024.

Udruga za potporu posvajanju ADOPTA 17. i 18. svibnja 2024. godine organizira Vikend posvojenja u Osijeku.

Vikend posvojenja provodi se u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Županijska služba OBŽ - Područni ured Osijek, u okviru projekta Centar posvojenja uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih sedam godina uspješno su održali Vikende posvojenja u Čakovcu, Splitu, Rijeci, Lovranu, Dubrovniku, Zadru, Puli, Vukovaru, Koprivnici, Slavonskom Brodu i Sisku. Ove godine i u Osijeku se pruža prilika stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju. 

Petak, 17. svibnja 2024.

  • Edukativna radionica za stručnjake „Priprema djeteta za posvojenje“
  • Radionica namijenjena posvojiteljima „Kako s djetetom razgovarati o posvojenju”  link za prijavni obrazac
  • INFOteka o posvojenju – za osobe zainteresirane za posvojenje link za prijavni obrazac

Subota, 18. svibnja 2024.

  • INFOpult   &   ADOPTAteka

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku: Vikend_posvojenja_Osijek_program.pdf (adopta.hr)


Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj komori socijalnih radnika i Hrvatskoj komori socijalnih pedagoga. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.


Aktivnosti Vikenda posvojenja provode se u sklopu projekta Centar posvojenja uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Zahvaljujemo na suradnji Područnom uredu Hrvatskog zavoda za socijalni rad Osijek! 

Podijeli ovu stranicu

Odaberite platformu za dijeljenje ove stranice: