Free cookie consent management tool by TermsFeed

Otvorena nova zgrada Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područnog ureda Imotski

15.04.2024.

U ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine svečano je otvorena nova zgrada Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područnog ureda Imotski. Otvorenju nove zgrade nazočili su brojni uzvanici i gosti iz svih dijelova Hrvatske.

Izgradnja nove zgrade, čija je vrijednost 1,35 milijuna eura, financirana je od strane resornog Ministarstva i dijelom Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marija Pletikosa izrazila je zadovoljstvo što je zgrada Područnog ureda nastavak pozitivnih projekata koji su pokrenuti u području socijalne skrbi.

Ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof zahvalila je svima koji su sudjelovali na provedbi i realizaciji projekta izgradnje. Rekla je kako je Područni ured Imotski djelovao u iznimno lošim i neodgovarajućim uvjetima, a novi poslovni prostor udovoljava svim propisanim uvjetima za obavljanje djelatnosti Područnog ureda i pružanje kvalitetnije usluge korisnicima.

Voditeljica Područnog ureda Imotski Anamarija Lončar zahvalila je svima koji su doprinijeli da zgrada bude izgrađena. „Područni ured Imotski s 20 zaposlenih koji vrijedno rade i skrbe za 2500 korisnika konačno će dobiti primjeren prostor za rad, na zadovoljstvo i korist svih žitelja Imotske krajine.“

Novu zgradu svečanim rezanjem vrpce otvorili su državna tajnica Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marija Pletikosa, gradonačelnik Grada Imotskog Ivan Budalić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof te voditeljica Područnog ureda Imotski Anamarija Lončar. Fra Zoran Kutleša, imotski gvardijan i dekan blagoslovio je prostorije zgrade, a nakon toga su uzvanici i gosti obišli nove prostorije.

Podijeli ovu stranicu

Odaberite platformu za dijeljenje ove stranice: