Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vikend posvojenja u Sisku

05.05.2024.

Udruga za potporu posvajanju Adopta u petak i subotu, 10. i 11. svibnja 2024. godine, organizira Vikend posvojenja u Sisku.

Radionice i savjetovanja održat će se u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Ivana Meštrovića 11. 


Aktivnosti Vikenda posvojenja provode se u sklopu programa Centar posvojenja u suradnji s Područnim uredom Hrvatskog zavoda za socijalni rad Sisak uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Prva je na rasporedu edukativna radionica "Priprema djeteta za posvojenje" namijenjena stručnjacima koji rade s posvojiteljskim obiteljima kao i stručnjacima iz područja odgoja i obrazovanja. Isti dan održat će se i radionica "Kako s djetetom razgovarati o posvojenju" koja posvojiteljima i potencijalnim posvojiteljima nudi priliku za razmjenu iskustava i učenje.

Subota će biti dan za pitanja i odgovore. Svi koji razmišljaju o posvojenju moći će na INFOteci dobiti odgovore na pitanja: Tko sve može posvojiti? Kome se javiti kada se odlučim na posvojenje? Što očekivati u procesu? Gdje dobiti podršku?

Stručnjaci iz udruge Adopta u subotu organiziraju i individualno savjetovanje na kojem će posvojitelji, potencijalni posvojitelji i posvojene mlade osobe u sigurnom okruženju moći razgovarati o određenoj temi ili problemu. 


Cilj Vikenda je upoznati posvojitelje i one koji to žele postati te stručnjake koji rade na posvojenjima s temama važnima za posvojenje. 

Do sada su Vikendi posvojenja organizirani u Osijeku, Sisku, Rijeci, Lovranu, Dubrovniku, Čakovcu, Zadru, Puli, Vukovaru, Koprivnici, Splitu i Slavonskom Brodu.

Podijeli ovu stranicu

Odaberite platformu za dijeljenje ove stranice: